Pišite nam
Slovenija
Države bivše Jugoslavije
Tujina
Posebni programi
1. Obvezne izbirne vsebine za srednje šole
2. Ponudba za seniorje
3. Team building za organizacije, šole, podjetja,...
4. Na izlet ob koncu šole
5. Strokovne ekskurzije, obiski sejmov ali podjetij
AKTUALNA PONUDBA V TEM TRENUTKU
SPLOŠNI POGOJI
MATURANTSKE IN ABSOLVENTSKE EKSKURZIJE PO MERI
ZGODBE CELJA IN OKOLICE Novost!
RAZPISI
OSEBNI PODATKI IN MI

 

 

 

 

 

 

 

 
   
Izleti in potovanja za skupine  
   
Posebni programi - 1. Obvezne izbirne vsebine za srednje šole
POTEP PO BALKANU - 5 dni avtobus
MUENCHEN - SVET TEHNIKE IN NOGOMETA
DUNAJ - svet umetnosti
AVSTRIJSKA KOROŠKA - Ojstrica, Krka, Gosposvetsko polje, Celovec
UMETNOST V BENETKAH
SALZBURG Z OBISKOM RUDNIKA, GALERIJE IN ŠE KAJ...
TRUBARJEVA POT
TRUBARJEVA POT IN STUTTGART
GRADEC, ČOKOLADNE SANJE IN SVET DINOZAVROV
GRADEC, ČOKOLADNE SANJE IN SVET DINOZAVROV
Prestolnica avstrijske Štajerske je le streljaj oddaljena od Slovenije, a nam nepoznana. Leta 2003 evropsko mesto kulture je ob častnem nazivu dobilo arhitekturne in umetniške novosti. Najbolj znana in nenavadna je »Kunsthaus« ob reki Muri in Otok na njej. Staro mestno jedro je pod Unescovo zaščito, nad mestom se bohoti grajski grič z urnim stolpom… Njena okolica pa skriva mnogo lepot in zanimivosti… Spoznajmo jih skupaj.

Odhod zjutraj iz kraja po dogovoru. Vožnja do Šentilja, prestop meje, od koder je še ura in pol vožnje do drugega največjega mesta v Avstriji.
Potep po centru mesta Gradec. Ogledali si bomo staro mestno jedro z opero, deželni dvorec, mestno hišo, ulico Sporgasse, frančiškansko četrt, stolno cerkev, mavzolej, Hišo umetnosti (Kusnthaus), trg Marije pomočnice, otok na Muri (Murinsel), sprehodili se bomo po grajskem griču (gor z dvigalom, dol peš) z urnim stolpom in zvonikom, od koder se ponuja čudovita panorama nad mestom. Peš se spustimo proti staremu delu mesta.
Vožnja do kraja Riegersburg, kjer družinsko podjetje Zotter s svojimi čokoladnimi sanjami razveseljuje mlado in staro. Sprehod skozi podjetje, kjer bomo v uri in pol okusili čokolado na tisoč in en način in spoznali skrivnosti njihovega dela. Njam…. Ob lepem vremenu je zunaj velik park živali...
Le nekaj kilometrov naprej je velik park dinozavrov imenovan Styresic park. Poučna in zabavna bo pot mimo mnogih znanih in neznanih živali davnega časa. Voden sprehod in čas za zabavo. Vožnja proti domu, prihod domov v večernih urah.

*Vrstni red ogledov se lahko po želji spremeni.

Cena vključuje:
Program vključuje: avtobusni prevoz z vsemi stroški (56 sedežev za potnike), vse oglede po programu, vstop v čokoladnico Zotter s predstavitvijo in degustacijo in ogled z vodenjem v parku dinozavrov, vožnja na grajski hrib z dvigalom, vodenje in organizacijo izleta, osnovno nezgodno zavarovanje, DDV po zakonu.
Potrebna doplačila:
Za izračun za Vašo skupino nas pokličite 031 633 455 ali pišite ursa@ui-turizem.com
 
© 2005 UI Turizem | Izvedba: Simetric d.o.o. | Oblikovanje: Avalon Design
Domov