Pišite nam
Slovenija
Države bivše Jugoslavije
Hrvaška
Bosna in Hercegovina
Srbija in Črna gora
Makedonija
Tujina
Posebni programi
SPLOŠNI POGOJI
MATURANTSKE IN ABSOLVENTSKE EKSKURZIJE PO MERI
ZGODBE CELJA IN OKOLICE Novost!
RAZPISI
OSEBNI PODATKI IN MI

 

 

 

 

 

 

 

 
   
Izleti in potovanja za skupine  
   
Države bivše Jugoslavije - Hrvaška
DUBROVNIK - BISER JUŽNEGA JADRANA - 4 dni avtobus
PULA IN NACIONALNI PARK BRIONI - 2 dni
SLAPOVI KRKE, KORNATI IN ŠIBENIK - 2 dni avtobus
PULA IN BRIONI - Obvezne izbirne vsebine - 2 dni
KRK IN SENJ - Obvezne izbirne vsebine - 2 dni
PO VESELJE V SEVERNO DALMACIJO - 3 dni
OBRANJE OLIV V DALMACIJI - konec oktobra
DUBROVNIK - BISER JUŽNEGA JADRANA - 4 dni avtobus

»Tisti, ki iščejo raj na zemlji, morajo priti v Dubrovnik«, je nekoč zapisal Bernard Shaw, opijanjen od zakladov, ki jih v svojih nedrjih skriva mesto z enkratno kulturno-zgodovinsko preteklostjo, obdano z morjem in soncem. Mesto, ki je bilo dolga stoletja država zase. Mesto, ki si je z zadnjimi močmi izborilo svoj obstoj tudi v zadnji balkanski vojni. Dubrovnik je mesto, ki mu ni enakega v Evropi. Je mesto za vselej. Ponovno živi svojo zgodovino, turizem pa mu daje življenje.

1. DAN: SLOVENIJA - SPLIT - DUBROVNIK Odhod ob 24.00 uri zvečer iz kraja po dogovoru. Prestop meje na Hrvaško stran in nočna vožnja v smeri Zagreba, Karlovca, Plitvic do Splita.

Prihod v mesto v dopoldanskih urah, sprehod skozi stari mestni del (ogled Dioklecijanove palače, katedrale…), prosto za individualno kosilo.

Popoldne vožnja do Dubrovnika, namestitev v hotel. Po večerji skok do starega mesta, panorama, prosto. Nočitev.

2. DAN: DUBROVNIK Po zajtrku organizirani ogled mesta z lokalnim vodnikom (cerkev Sv. Vlaha, frančiškanski samostan, sprehod po Stradunu, lekarna, obzidje…).

Popoldne po želji vožnja z ladjico na otok Lokrum, ki velja kot otok ljubezni. Odlikujejo ga bujna vegetacija (botanični vrt), čisto morje ter lepe plaže (možnost kopanja); ali morda fish piknik ali izlet na vas (glej fakultativo). Večerja, nočitev.

3. DAN: CAVTAT ALI ČRNA GORA Po zajtrku vožnja do Cavtata (ali fakultativa - izlet v Črno goro), ter ogled nekdanjega antičnega mesta Epidauruma. Nahaja se na dveh polotokih Sustjepan in Rat. Lepota narave in harmonija stare arhitekture si tam stojita druga ob drugi, zanimivost pa so kulturnozgodovinski spomeniki, med katerimi izstopa mavzolej Račič, delo kiparja Ivana Meštroviča. Popoldne prosto za kopanje, večerja, nočitev.

4. DAN: DUBROVNIK - STON - SLOVENIJA Po zajtrku poslovilna kavica na Stradunu, na poti do doma še obisk Stona, ki slovi po stonskem obzidju ter gojiščih školjk. Še foto pavza nad delto Neretve in vožnja domov. Prihod v poznih večernih urah.

Cena vključuje:

Program vključuje: avtobusni prevoz, tri polpenzionske namestitve v hotelu, lokalnega vodnika za ogled mesta Dubrovnik ter Split, vodenje, organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov.

Potrebna doplačila:

Za informacije in izračun cene pokličite 031 633 455 ali pišite na info@ui-turizem.com

 
© 2005 UI Turizem | Izvedba: Simetric d.o.o. | Oblikovanje: Avalon Design
Domov