Pišite nam
Slovenija
Države bivše Jugoslavije
Tujina
Posebni programi
1. Obvezne izbirne vsebine za srednje šole
2. Ponudba za seniorje
3. Team building za organizacije, šole, podjetja,...
4. Na izlet ob koncu šole
5. Strokovne ekskurzije, obiski sejmov ali podjetij
AKTUALNA PONUDBA V TEM TRENUTKU
SPLOŠNI POGOJI
MATURANTSKE IN ABSOLVENTSKE EKSKURZIJE PO MERI
ZGODBE CELJA IN OKOLICE Novost!
RAZPISI
OSEBNI PODATKI IN MI

 

 

 

 

 

 

 

 
   
Izleti in potovanja za skupine  
   
Posebni programi - 4. Na izlet ob koncu šole
V DUNAJSKI ŽIVALSKI VRT IN ZABAVIŠČE PRATER
GARDALAND JE SVET ZABAVE IN VESELJA
AVSTRIJSKA KOROŠKA - SVET V MALEM IN TERARIJ
SVET DINOZAVROV NA AVSTRIJSKEM ŠTAJERSKEM
GRČIJA
V DUNAJSKI ŽIVALSKI VRT IN ZABAVIŠČE PRATER

Dunaj je bil dolga stoletja križišče Evrope, kjer se srečata vzhod in zahod in kjer so madžarski golaž, turška kava in starodavna darila še vedno krajevni običaji.Celih 600 let so imeli tukaj Habsburžani svoj dvor. Podajmo se po sledeh cesarjev in vstopimo v kraljevi živalski vrt Schőnbrunn in se pozabavajmo v velikem zabaviščnem parku Prater…

Odhod v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Prestop meje v Šentilju, vožnja do Dunaja. Najprej se bomo sprehodili v okolici dvorca Schonnbrun, ki je bil letna rezidenca Habsburžanov. Dvorec obdaja prekrasen park, prav tako pa se v bližini nahaja najstarejši živalski vrt v Evropi. Podajmo se v svet živali, ki slovi po velikem tropskem vrtu, čarobnem svetu pingvinov in ostalih živalih iz vseh koncev sveta.

Vožnja do središča mesta po Ringu mimo znamenitosti: Opera, Hofburg, mestni muzeji, Parlament, Mestna hiša, gledališča,… Peš se bomo podali v sam center mesta, mimo Hofburga, do Grabna, si pogledali cerkev sv. Štefana, grobnice Habsburžanov (doplačilo po želji), Petrova cerkev… Nekaj bo še časa za sprehod po znameniti Koroški ulici, kjer vas bo zagotovo pritegnila katera od številnih mestnih trgovin. Predlagamo vam, da si privoščite kakšen košček »sacher« torte ter kavo v eni izmed Dunajskih kavarn.

Na poti do doma še postanek v zabaviščnem parku Prater, kjer se prepustimo zabavi na različnih napravah. Največji je zagotovo »riesenrad« ali veliko kolo, od koder je pogled na mesto nepozaben. Prihod domov v poznih večernih urah.

Cena vključuje:

Avtobusni prevoz s turističnim avtobusom, cestne pristojbine, vse oglede z vstopnino v živalski vrt, potrebno število spremljevalcev, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Potrebna doplačila:

Za program po vaših željah in cene pokličite 031 633 455 ali pišite na info@ui-turizem.com

 
© 2005 UI Turizem | Izvedba: Simetric d.o.o. | Oblikovanje: Avalon Design
Domov